Pagini

luni, 31 martie 2014

Cremă de brânză cu leurdă


Această reţetă face parte din categoria celor pe care le mănânci la alţii şi apoi e musai să le încerci. Crema fină de brânză cu leurdă proaspătă este unul dintre cele mai gustoase aperitive pe care le-am degustat (sau poate eram eu doar foarte flămândă).


Ingredientele

Amestecul

Rezultatul



























Ingrediente:
- 500 g brânză de vaci
- 3 linguri smântână
- vreo 10 frunze de leurdă
- sare, piper

Paşii:
1. Se spală leurda şi se taie mărunt.
2. Într-un castron, se pun toate ingredientele şi se se amestecă bine cu o lingură de lemn.
3. Se serveşte cu pâine prăjită şi crudităţi.

Verdict: Varianta făcută în casă a cremei de brânză este mult mai bună decât cea cumpărată.

Poftă bună!
Laura

2 comentarii:

  1. Imi place foarte mult leurda, iar cu branza este excelenta. anul acesta am incercat sa le conving si pe fetele mele sa guste dar nu am avut succes.

    RăspundețiȘtergere