Acum la bătrânețe am realizat care e carnea mea preferată: cea de somon. Mănânc somon o dată pe săptămână și de obiceimănânc îl cumpăr gata preparat. Nu mai des din două motive: în primul rând pentru că la noi se găsește numai somon de cultură și acesta are cam mult mercur. Al doilea motiv este bineânțeles, faptul că e cam scump.
Foarte rar însă mă încumet să îl fac eu acasă. Și bineînțeles că iese mai bun :D.
Ingrediente:
- 1 file de somon
- sare, piper
- ulei de măsline
Pașii:
1. Se unge somonul cu ulei, se sărează și piperează.
2. Se pune în uliul încins și se pune un capac peste.
3. Se prăjește 3-4 minute pe o parte. Se servește cu suc de lămâie peste.
Verdict:
Cea mai bună carne, evident :D
Poftă bună!
Liana
Ce bunatate! Si ce apetisant arata!
RăspundețiȘtergereMulțumesc! E tare bun!
Ștergere