Ingrediente:
- 1/2 dovleac de plăcintă
- 1/2 ceapă galbenă
- câteva frunze de praz
- o cană orez brun
- sare
- 1 lgț condiment pt paella
- puțin ulei pentru călit
Paşii:
1. Se căleşte ceapa împreună cu dovleacul pentru 5 minute.
2. Se pune orezul spălat peste şi se acoperă cu apă. Se condimentează.
3. Se lasă pe foc 30 min şi eventual se mai completează cu apă dacă e nevoie.
Verdict:
Cremos şi aromat! Cu gust de toamnă...
Poftă bună!
Liana
mmmm ce bun trebuie sa fie, interesanta reteta!!
RăspundețiȘtergereMersi, mersi ;)
ȘtergereFoarte interesant. Dovleacul in mancaruri sarate e un alt lucru pe care nu l-am incercat vreodata. Arata foarte bine.
RăspundețiȘtergereMultumesc! Mie mi se pare ca dovleacul de placinta merge mai degraba in mancaruri sarate, eu nu l-am incercat in dulciuri :)
Ștergere