miercuri, 18 septembrie 2013

Supă de fasole boabe nouă

M-am tot gândit dacă să fac acestă supă cu sau fără rântaș. Până la urmă am decis să o fac fără. Îmi plac foarte mult supele cu rântaș dar sunt atât de năsănătoase.


Nu prea am inspirație azi... Adevărul e că nu prea poți spune prea multe despre o supă.
Mai ales de fasole o.0



Ingrediente:
- 1 ceapă
- 1 ardei
- 4 morcovi mici
- 2 rădăcini pătrunjel
- 3 tulpini de țelină
- 2 roșii
- 1 cană mare fasole boabe
- sare, boia
- cimbru
- pătrunjel verde
- 1 lgț vegeta naturală/legume deshidratate

Paşii:
1. Se curăță și se spaă legumele. Se taie după preferințe.
2. Se călesc împreună ceapa și ardeiul câteva minute.
3. Se pun morcovii și rădăcina de pătrunjel. Se amestecă bine apoi se pune imediat apa.
4. Se lasă pe foc 10 minute apoi se pune fasolea, tulpinile de țelină tăiate și condimentele (inclusiv cimbrul).
5. După ce supa a mai fiert încă 10 -15 minute se pun roșiile. Eu le-am băgat în blender şi le-am făcut sos dar le puteţi tăia, evident, nu mă supăr.
6. După ce toate legumele sunt fierte (aprox 30 minute) se ia supa de pe foc și se pune pătrunjelul.



Poftă bună!
Liana

3 comentarii:

  1. Eu una pot spune ca este delicioasa.Imi plac muuult fasolele,mult mai mult decat carnea.
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu una pot spune ca este delicioasa.Imi plac muuult fasolele,mult mai mult decat carnea.
    te pup!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips