luni, 31 martie 2014

Cremă de brânză cu leurdă


Această reţetă face parte din categoria celor pe care le mănânci la alţii şi apoi e musai să le încerci. Crema fină de brânză cu leurdă proaspătă este unul dintre cele mai gustoase aperitive pe care le-am degustat (sau poate eram eu doar foarte flămândă).


Ingredientele

Amestecul

Rezultatul



























Ingrediente:
- 500 g brânză de vaci
- 3 linguri smântână
- vreo 10 frunze de leurdă
- sare, piper

Paşii:
1. Se spală leurda şi se taie mărunt.
2. Într-un castron, se pun toate ingredientele şi se se amestecă bine cu o lingură de lemn.
3. Se serveşte cu pâine prăjită şi crudităţi.

Verdict: Varianta făcută în casă a cremei de brânză este mult mai bună decât cea cumpărată.

Poftă bună!
Laura

2 comentarii:

  1. Imi place foarte mult leurda, iar cu branza este excelenta. anul acesta am incercat sa le conving si pe fetele mele sa guste dar nu am avut succes.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips