joi, 8 ianuarie 2015

Curs de introducere în permacultură

De-a lungul acestor doi ani şi ceva de când scriu pe blog, poate aţi mai văzut prin reţetele mele că scriam (cu mândrie) că gătesc cu legume din grădina mea, timp în care am început să studiez şi să aplic permacultura (un mod de viaţă sustenabil), făcând şi câteva cursuri pe această temă, având  şi o bază destul de solidă, un doctorat în ingineria mediului.

Acest curs este pentru cei care sunt interesaţi de ceea ce mănâncă, au o grădină sau doresc în viitor să deţină o grădină, făcând agricultură ecologică.



Acest curs are un eveniment pe facebook, dar pentru confirmarea locului e nevoie să-mi trimiteţi un mail la laura.melenti [at] gmail.com

Cursul este organizat pentru a finanţa infiinţarea şi constituirea capitalului iniţial al Institutului de Cercetare în Permacultură din România şi de aceea are un preţ promoţional, de doar 150 de lei. Toate fondurile colectate vor intra în bugetul ICPR. Cursul va fi co-facilitat de Teodor Terpez,  economist, trainer şi designer certificat de permacultură, iniţiator al proiectului Poiana cu Permacultură, implicat activ în iniţiative de tranziţie şi de permacultură şi Gabi Diaconu, trainer şi designer consultant de permacultură, concentrat pe ferme, dar cu experienţă şi pe proprietăţi mici urbane sau rurale, fost membru al echipei RidgedalePermaculture, locuieşte la ţară de 3 ani.

Cursul se va ţine în 17 şi 18 ianuarie 2015, la Scoala 64 "Ferdinand", din Bucureşti, între orele 9 si 17.
Participanţii sunt rugaţi să aducă mâncare pentru prânz, pe care o vom pune la comun, vom face schimb de reteţe, surse de hrană bio, etc
 

Aştept să ne întâlnim la curs şi vă doresc să aveţi parte de hrană cât mai sănătoasă!
Laura

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips