vineri, 10 ianuarie 2014

Dovleac copt

Dacă aveţi noroc, mai găsiţi încă dovleac în magazine. Eu, recunosc am făcut această reţetă înainte de Crăciun dar mi s-a făcut poftă şi azi mă duc să-mi caut dovleac! :p




Eu îl mănânc aşa cum e dar, de-a lungul anilor, l-am încercat cu diverse chestii. Preferatele mele au fost: dulceaţa de prune, mierea şi brânza mascarpone.



Ingrediente:
- 1/4 dovleac mare

Paşii:
1. Se spală bine dovleacul şi se taie în felii groase, cam de o palmă.
2. Se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se dă la cuptor.
3. Se lasă la cuptor între o oră şi o oră jumătate, în funcţie de grosimea dovleacului şi de densitatea lui.

Verdict:
Foarte bun şi sănătos!


Poftă bună!
Liana

2 comentarii:

  1. Iubesc dovleacul copt. Chiar am unul mare in balcon si ma gandeam ce bunatati sa prepar cu el :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea mai bună 'bunătate' cu dovleac e dovleacul copt :p

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips