luni, 24 decembrie 2012

Fâșii de pui cu bacon

Pentru o ultima idee de aperitiv, în dimineața de Ajun, va propunem fâșii de pui cu bacon. Acest aperitiv a fost făcut de către d-nul H, aseară.


Luați un piept de pui (merge și alt fel de carne, dar cu piept e mai ușor) și feliați-l.



Tratați-l apoi cu iubire și respect (sare și piper).




Înfășurați-l apoi în dragoste (bacon/slănină, ce aveți la îndemână).



Și aruncați-l apoi ulei încins. Știu ca sunt considerată Scrooge acum, dar chiar nu era bun crud.



E foarte simplu! Și foarte bun. Deși nu e un aperitiv tradițional, ar putea deveni unul :P




Ingrediente:
- 1 piept pui
- 10-12 fâșii bacon
- sare, piper
- ulei pentru prăjit

Pașii:
1. Se spală și se feliază peptul de pui. Feliile de pui nu ar trebui să aibă mai mult de 2 cm grosime.
2. Se condimentează feliile de pui.
3. Se înfășoară în bacon fellile de pui. Se pun scobitori, eventual, la capetele fâșiilor ca să nu se dezlipească baconul de pe pui. 
4. Se prăjesc fâșiile de pui cu bacon cam 5 min pe fiecare parte.

Verdict:
PUI + BACON = LOVE
Acum vorbind serios, am mai spus asta: orice fel de mâncare care cnține bacon prăjit nu poate fi decât delicios.


Poftă bună!
Liana

4 comentarii:

  1. Foarte bune!! Incercate Chiar acum de sarbatori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sa fac dar bagate la cuptor ! Asi fi mancat si prajit ,sunt convinsa ca e mult mai gustos,numai ca nu am voie !!!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips