Despre noi

Suntem două surori din Cluj cărora le place să mănânce... şi să gătească... şi să facă poze. A ieşit din asta un blog pentru pofticioşi.
Locuim în părţi opuse ale oraşului, gătim fiecare în bucătăria ei şi schimbăm apoi impresii. Ne vedem mai des "pe blog" decât în viaţa reală, din păcate.Liana
Programator în timpul zilei, mâncăcioasă în rest. Încerc să mănânc sănătos în timpul săptămânii ca să mă pot îndopa în week-end cu cartofi prăjiţi, fripturi, prăjeli de tot felul, sosuri, prăjituri şi orice e considerat nesănătos în ziua de azi.  
Îmi place mult să gatesc, însă la mine acest proces nu este întotdeauna un succes. Încerc însă să nu îmi otrăvesc soţul (d-nul H îi vom spune de acum încolo) şi să gătesc cât mai sănătos. Oare ce credibilitate voi mai avea acum ca bloger culinar?
În bucătărie găsesc inspiraţie în blogurile pe care le citesc, în locurile pe care le vizitez, în reţetele mamei şi ale bunicii (căreia îi zic tot mama).
Îmi place umorul sec, sarcasmul şi mâncarea bună. Am mai zis asta cumva?Laura
Spre deosebire de sora mea, eu chiar nu ştiu să gătesc şi de multe ori rezultatul experimentelor culinare ajunge la Oscar (da, căţelul meu). Am un deosebit talent de a arde mâncarea, de a o săra prea tare sau de a o condimenta într-un mod nefericit. Totuşi reţele de pe blog sunt cele care au avut un final fericit. Ungurul meu (adică prietenul) găteşte însă mai bine decât mine şi uite aşa nu murim de foame. Eu voi fi cea care vă va aduce reţete la ceaun sau jar, de prin incursiunile prin munţi şi văi sau căutări de ciuperci (să sperăm reuşite) prin păduri.


După cum v-aţi dat seama nu suntem adevarate bucătărese, însă în timp sperăm să devenim.

Vă invităm să ne fiţi alături pe acest drum spre devenire!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips