Dacă aveţi noroc, mai găsiţi încă dovleac în magazine. Eu, recunosc am făcut această reţetă înainte de Crăciun dar mi s-a făcut poftă şi azi mă duc să-mi caut dovleac! :p
Eu îl mănânc aşa cum e dar, de-a lungul anilor, l-am încercat cu diverse chestii. Preferatele mele au fost: dulceaţa de prune, mierea şi brânza mascarpone.
Ingrediente:
- 1/4 dovleac mare
Paşii:
1. Se spală bine dovleacul şi se taie în felii groase, cam de o palmă.
2. Se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se dă la cuptor.
3. Se lasă la cuptor între o oră şi o oră jumătate, în funcţie de grosimea dovleacului şi de densitatea lui.
Verdict:
Foarte bun şi sănătos!
Poftă bună!
Liana
Eu îl mănânc aşa cum e dar, de-a lungul anilor, l-am încercat cu diverse chestii. Preferatele mele au fost: dulceaţa de prune, mierea şi brânza mascarpone.
Ingrediente:
- 1/4 dovleac mare
Paşii:
1. Se spală bine dovleacul şi se taie în felii groase, cam de o palmă.
2. Se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se dă la cuptor.
3. Se lasă la cuptor între o oră şi o oră jumătate, în funcţie de grosimea dovleacului şi de densitatea lui.
Verdict:
Foarte bun şi sănătos!
Poftă bună!
Liana
Iubesc dovleacul copt. Chiar am unul mare in balcon si ma gandeam ce bunatati sa prepar cu el :)
RăspundețiȘtergereCea mai bună 'bunătate' cu dovleac e dovleacul copt :p
Ștergere