Această reţetă face parte din categoria celor pe care le mănânci la alţii şi apoi e musai să le încerci. Crema fină de brânză cu leurdă proaspătă este unul dintre cele mai gustoase aperitive pe care le-am degustat (sau poate eram eu doar foarte flămândă).
Ingredientele |
Amestecul |
Rezultatul |
Ingrediente:
- 500 g brânză de vaci
- 3 linguri smântână
- vreo 10 frunze de leurdă
- sare, piper
Paşii:
1. Se spală leurda şi se taie mărunt.
2. Într-un castron, se pun toate ingredientele şi se se amestecă bine cu o lingură de lemn.
3. Se serveşte cu pâine prăjită şi crudităţi.
Verdict: Varianta făcută în casă a cremei de brânză este mult mai bună decât cea cumpărată.
Poftă bună!
Laura
Facut. Rapid, usor, super buna.
RăspundețiȘtergereImi place foarte mult leurda, iar cu branza este excelenta. anul acesta am incercat sa le conving si pe fetele mele sa guste dar nu am avut succes.
RăspundețiȘtergere