Intenția mea a fost să le pun și niște frișcă pe deasupra însă era deja târziu, eram flămândă și obosită așa că frișca a dispărut din ecuație. Oricum au ieșit foarte bune. Cred că cele mai bune brioșe ale mele... și cele mai puțin sănătoase, aș adăuga.
Ingrediente:
- 1 1/2 căni făină
- 1 cană zahăr
- 2 ouă
- 1/2 cană ulei
- 1 cană iaurt de căpșuni
- 1 lgț esență de vanilie
- 1 lgț praf de copt
- 1/2 lgț sare
- 1 1/2 căni căpșuni spălate și tăiate
Pașii:
1. Se amestecă zahărul cu uleiul, ouăle și iaurtul.
2. Se pune apoi făina, praful de copt și sarea.
3. Se încorporează căpșunile.
4. Se pune aluatul în tava de brioșe și se dă la cuptor pentru 20 de minute.
Verdict:
Prea dulci pentru mine însă eu prefer deserturile nu foarte dulci. Dacă se folosește iaurt cu gust de căpșuni, care este oricum dulce, eu sugerez să se folosească mai puțin zahăr.
Poftă bună!
Liana
ce bune! Imi inchipui aroma capsunilor in interiorul brioselor! Deja salivez :)))))
RăspundețiȘtergereChiar au ieșit bune, și eu nu sunt fan al căpșunilor în prăjituri, le prefer în starea lor naturală.
Ștergere