joi, 25 aprilie 2013

Aperitiv cu somon afumat şi cremă de brânză


Vă place somonul afumat? Atunci cu siguranţă vă va plăcea acest aperitiv uşor de făcut şi de digerat. Propun acest aperitiv pentru masa de Paşte dacă aveţi musafiri şi probabil mai gătiţi multe alte lucruri. Cu aşa ceva nu daţi greş :D



Aveţi nevoie doar de un castravete, de nişte cremă de brânză (eu am cumpărat-o gata făcută), de somon afumat şi eventual, de mărar.





Ingrediente:
- 1 castravete Fabio sau mai mulţi castraveţi mici
- 150 g somon afumat 
- 150 sau 200 g cremă de brânză (în funcţie de cât puneţi pe castravete)
- câteva fire de mărar

Paşi:
1. Se spală castravetele şi se taie în feliuţe mici.
2. Se pune cremă de brânză pe fiecare feliuţă de castravete.
3. Se taie somonul în bucăţi mici şi se aşează peste cremă.
4. Se ornează cu mărar sau alte frunze care vă plac.

Verdict:
Un aperitiv răcoros şi uşor. Poţi mânca oricât...fără să te saturi :P

Poftă bună!
Laura

4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips