M-am uitat în frigider să văd ce ar trebui consumat cât mai degrabă. Și am văzut niște cașcaval. Posibilitățile de a găti cu caș sunt nelimitate dar nu aveam prea mult timp. Și cum aveam la îndemânâ și niște aluat de foietaj am făcut aceste rulouri.
Am mai făcut eu și altă dată dar nu le-am pus pe blog. A făcut însă Laura ceva foarte similar cu ceva timp în urmă. Adevărul e că acea rețetă a ei m-a inspirat :)
Ingrediente:
- sos de ardei
- sos de roșii
- cașcaval/brânză
- 2 bucăți aluat de foietaj
Paşii:
1. Se unge foaia de foietaj cu pasta de ardei amestecată cu pasta de roșii.
2. Se presară cașcavalul pe deasupra din belsug.
3. Se dă la cuptor pentru 20-25 de min, la 180C
Verdict:
Extraordinare!
Poftă bună!
Liana
Am mai făcut eu și altă dată dar nu le-am pus pe blog. A făcut însă Laura ceva foarte similar cu ceva timp în urmă. Adevărul e că acea rețetă a ei m-a inspirat :)
Ingrediente:
- sos de ardei
- sos de roșii
- cașcaval/brânză
- 2 bucăți aluat de foietaj
Paşii:
1. Se unge foaia de foietaj cu pasta de ardei amestecată cu pasta de roșii.
2. Se presară cașcavalul pe deasupra din belsug.
3. Se dă la cuptor pentru 20-25 de min, la 180C
Verdict:
Extraordinare!
Poftă bună!
Liana
un aperitiv perfect pentru o masa cu prietenii la bere!
RăspundețiȘtergereAşa e! :)
Ștergerece pufoseni deliciase....imi place!!
RăspundețiȘtergere:-)
ȘtergereMnunat arata! As intinde mana sa iau unul.
RăspundețiȘtergereCu drag te servim :-)
Ștergere