Am pus şi o jumătate de linguriţă de scorţişoară, ceea ce nu îmi amintesc să fi făcut nici mama nici bunica. Şi am folosit o lingură de unt pe lângă ulei. Gustul a fost oricum minunat. Dacă doriți o mâncare de post, puteți renunța la unt.
Ingrediente:
- 400 g paste
- 1 lg unt
- 2 lg ulei
- 1 cană zahăr (100 -150 g)
- 2 căni pesmet (aprox 300 g)
- 1/2 lgţ scorţişoară
Paşii:
1. Se încălzesc uleiul şi untul într-o tigaie încăpătoare. Pentru cei care postesc se poate renunța la unt.
2. Se rumenește pesmetul.
3. Se pune zahărul şi scorţişoara şi se mai amestecă puţin.
4. Se pun macaroanele peste şi se amestecă.
Verdict:
Gustoase și sățioase.
Poftă bună!
Liana
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu