luni, 10 februarie 2014

Conopida aromată, la cuptor

Dacă sunteţi în pană de idei în ceea ce priveşte garniturile, vă prezint eu azi ceva foarte gustos şi sănătos.


Puteţi înlocui praful de curry cu boia dacă nu aveţi la îndemână sau nu vă place.


Ingrediente:
- 1 căpăţână conopidă
- 3 lg ulei de măsline
- 2 căţei de usturoi
- 1 lgţ praf curry
- 1/2 lgţ turmenic
- sare, piper

Paşii:
1. Se amestecă uleiul cu usturoiul pisat, praful de curry, turmenicul, sarea, piperul.
2. Se spală şi se rupe în bucăţi mici conopida. Se pune într-un bol.
3. Se toarnă peste conopidă amestecul făcut la pasul 1 şi se amestecă bine.
4. Se aşează conopida într-o tavă încăpătoare, într-un singur strat.
5. Se dă la cuptor pentru 40 min până la 1h. Eventual se poate întoarce la jumătatea timpului.

Verdict:
O garnitură uşoară şi gustoasă.


Poftă bună!
Liana

5 comentarii:

  1. Liana draga , nu crezi ca-i pacat c-asa blog complet si interesant sa nu poata fi cunoscut de toata lumea si sa-ti aprecieze munca ? Ia , creaza tu si o casuta cu abonare prin mail , sa ma pot abona si eu ptr a ma bucura de toate postarile tale DELICIOASE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îţi mulţumim tare mult Diana pentru sugestie! Nu mi-a trecut până acum prin cap că ar vrea cineva să se aboneze prin email. Am şi adăugat căsuţa de abonare, în dreapta sus, chiar sub butoanele de socializare :)

      Ștergere
    2. Mulţumim şi pentru aprecieri!

      Ștergere
  2. Ce culoare frumoasa iau dat mirodeniile!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips