vineri, 23 mai 2014

Saleuri rapide din foietaj


Aceste este varianta cea mai rapidă şi cea mai simplă de gătit saleuri aspectuoase şi gustoase. 





























Ingrediente:
- 1 pachet aluat foietaj
- 1 ou
- caşcaval ras
- seminţe de chimen

Paşii:
1. Aluatul se lasă la temperatura camerei până ce este dezgheţat complet.
2. Se întinde alutul şi se taie după preferinţe. Se poate tăia cu un pahar, în forme rotunde, sau se poate tăia cu un cuţit în forme dreptunghiulare.
3. Oul se bate şi cu ajutorul unei pensule pentru bucătărie, se întinde pe deasupra aluatului.
4. Se adaugă seminţele de chimen şi caşcavalul ras.
5. Saleurile se servesc după ce s-au răcit.

Verdict: Saleuri foarte rapide pentru acele momente când fie nu aveţi timp, fie nu aveţi chef de frământat aluaturi.

Poftă bună!
Laura 

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips