Am făcut această rețetă cu căteva luni în urmă dar m-am găndit că ar fi păcat să nu o public chiar dacă decorul este perimat. Mai ales că de mult timp nu am mai reusit să pozez nici o altă rețetă. De fiecare dată când gătesc îmi propun să scot aparatul dar parcă tot timpul sunt pe fugă și atunci las pozelele pe altă dată.
Ingrediente:
- 4 ouă
- 200 g iaurt
- 200 g brânză de vaci, slabă
- 5 lg făină de mălai
- 3 lg gris
- 100 g făină integrală
- 1 lg psylium
- 2 lg făină de hrișcă
- câteva măsline
- 100 g mazăre
- 100 g cașcaval
- 100 g șuncă slabă
- sare, piper, boia
- 1/2 praf de copt
- 1/2 lgț zahăr brun
Pașii:
1. Se amestecă bine iaurtul cu ouăle, brânza de vaci și condimetele.
2. Se pun făinurile peste și se amestecă ușor. Se pune praful de copt.
3. Se pun apoi restul ingredientelor și se încorporează amestecând ușor.
4. Se pune amestecul într-o tavă unsă cu ulei sau tapetată cu hârtie de copt.
5. Se dă la cuptor pentru 30-40 de minute sau până trece testul scobitorii.
Verdict:
Un aperitiv sănătos și gustos dar în același timp sățios!
Poftă bună!
Liana
Ingrediente:
- 4 ouă
- 200 g iaurt
- 200 g brânză de vaci, slabă
- 5 lg făină de mălai
- 3 lg gris
- 100 g făină integrală
- 1 lg psylium
- 2 lg făină de hrișcă
- câteva măsline
- 100 g mazăre
- 100 g cașcaval
- 100 g șuncă slabă
- sare, piper, boia
- 1/2 praf de copt
- 1/2 lgț zahăr brun
Pașii:
1. Se amestecă bine iaurtul cu ouăle, brânza de vaci și condimetele.
2. Se pun făinurile peste și se amestecă ușor. Se pune praful de copt.
3. Se pun apoi restul ingredientelor și se încorporează amestecând ușor.
4. Se pune amestecul într-o tavă unsă cu ulei sau tapetată cu hârtie de copt.
5. Se dă la cuptor pentru 30-40 de minute sau până trece testul scobitorii.
Verdict:
Un aperitiv sănătos și gustos dar în același timp sățios!
Poftă bună!
Liana
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu