În acestă perioadă și eu și Ionuț suntem foarte ocupați. Dar pentru că trebuia să mâncăm ceva (și pentru că voi nu vizitați acest blog pentru a vedea cum mă plâng eu) am făcut ceva rapid.
Defapt nu eu am făcut, ci Ionuţ, să dăm cezarului ce-i al cezarului. Dar îmi amintesc cum ne făcea acest gen de sadwich-uri mama noastra, în zilele ploioase de toamnă.
Ingrediente:
- câteva felii pâine neagră
- unt
- sos de roșii/ardei
- suncă afumată
- cașcaval
- gogoșari în oţet
- roșii
- sare, piper
Paşii:
1. Se ung feliile cu unt, apoi cu sosul de roșii (sau ardei).
2. Se pune cașul, taiat felii.
3. Se pune șunca tăiată cubulețe, ardeiul tăiat fâșii și roșiile tăiate cuburi peste caș.
4. Se dau la cuptor pe 220C pt 20 min.
Verdict:
Mai bune ca pizza!
Poftă bună!
Liana
Ce bine arata!
RăspundețiȘtergereȘi să vezi ce bune sunt! :)
Ștergere