joi, 3 octombrie 2013

Supă cu carne de vită și fenicul


Vă prezint azi o supă  cu legume tare bună. Supa a fost făcută cu ceva timp în urmă dar de abia acum am reușit să editez rețeta. De aceea veți vedea fasole boabe nouă și fenicul chiar dacă acestea nu mai sunt disponibile de cumpărat.



În legătură cu supa asta chiar nu știu ce să mai zic căci fac atât de des supe și vi le prezint pe blog încât mi-a pierit inspirația legată de acest subiect :(









Ingrediente:
- 2 ardei
- 2 morcovi
- 1 mână de fasole boabe nouă
- 1 bulb fenicul
- 1 tulpină țelină
- 2 roșii
- 300 g carne de vacă

Paşii:
1. Se taie carnea cubulețe și se prăjește în puţin ulei cam 10 min.
2. Se pun apoi morcovii și ardeii, tăiați după prferințe. Se mai călesc 3 min.
3. Se pune apa și restul legumelor,.
4. După 30 min se pun roșiile și o legătură de verdeață (eu am pus 2 frunze de leuștean și multă țelină). Tot acum se condimentează cu sare și piper.
5. Se lasă la foc mic 40 min și apoi se ia de pe foc. Se servește cu smântână sau fără.

Verdict:
Bunicică, mai ales cu smântână.


Poftă bună!
Liana

8 comentarii:

  1. brrrrrr numai buna pe asa vreme!!!! am sa incerc in aceasta combinatie cu fenicul, m-ai facut curioasa ;)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu fenicul n-am probat inca dar mi-ai dat o idee buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur Cristina! Să-mi spui cum ţi-a ieşit dacă încerci.

      Ștergere
  3. MMMmmmm, bun bun! Si eu fac zilele astea o supa de vita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sperăm să o pui pe blog căci faci așa poze frumoase! Și mâncare bună, bineînțeles :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips