luni, 9 decembrie 2013

Quesqdilla


Cuvântul quesadilla  provine din cuvintele queso (caş) şi tortilla. Poate fi servită ca mic-dejun sau ca aperitiv sau chiar ca o gustare, între mese. 


Eu am servit-o defapt ca masă principală pentru că am făcut atât de multe încăt nu mai era loc de altceva.




Ingrediente:
- 2 buc tortilla
- caşcaval
- 1/2 avocado
- câteva roşii cherry
- 1/2 ardei roşu
- pastă de măsline
- câteva felii de şuncă

Paşii:
1. Se aşează prima bucată de tortilla întro tigaie în care a pus puţin ulei de măsline, la foc mic.
2. Se unge imediat cu pasta de măsline.
3. Se pun restul ingredientelor - tăiate, mărunţite, după preferinţe.
4. Se pune cealaltă bucată de tortilla deasupra ingredientelor şi se mai alsă cîteva minute, până brănza este aproape topită. 
5. Se întoarce pe partea cealaltă  şi se mai lasă 2 minute sau până când brânza este topită.

Verdict:
Aveau un gust ciudat de la 'tortilla' mea care defapt era altceva (chestia care se foloseste pentru piadine sau wraps în unele locuri) şi de la pasta de măsline. Data viitoare voi pune sos de roşii.


Poftă bună!
Liana

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu e chiar pizza, e mai mult un sandwich cu caşcaval şi eventual legume. Am pus eu prea multe ingrediente şi de aceea dă impresia de pizza dar nu aşa e originalul. Dar de aceea suntem bucătărese pricepute ca să improvizăm :))

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips